ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ   από το Φιλοπρόοδο Όμιλο Βροντάδου «Αυλαία» «Ρωμαίος και Ιουλιέτα 25 χρόνια μετά»</br>των Σεραφείμ Σύλλα και Αλέξανδρου Ντερπούλη

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου «Αυλαία» παρουσιάζει στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου τη θεατρική παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα 25 χρόνια μετά» των Σεραφείμ Σύλλα και Αλέξανδρου Ντερπούλη, σε σκηνοθεσία Ελένης Αμπανούδη. Η παράσταση θα δοθεί στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Μουσείου στο Σίγρι, το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, στις 8:30 το βράδυ.

Το έργο διακωμωδεί. Είναι μία παρωδία-σάτιρα του θεατρικού μύθου του ιδανικού ζευγαριού στη φθορά που φέρνει ο πανδαμάτορας χρόνος στα συναισθήματα και τα σώματα στους καθημερινούς κύκλους της επιβίωσης, τις μικρές και μεγάλες προβλέψιμες και απρόβλεπτες ανάγκες, τις αδυναμίες και τα ελαττώματα που αποκαλύπτονται πίσω από τα εξιδανικευμένα αισθήματα των ηρώων, με την αίσθηση της ρουτίνας, της αγωνίας για το αύριο, της κούρασης στην επανάληψη άχαρων διαπληκτισμών και διαφωνιών, στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που παρουσιάζονται. Τελικά, δεν θα ξεφύγουν από τη θεατρική, αρχικά προδιαγεγραμμένη μοίρα τους, κρατώντας όμως ακέραιη την αγάπη τους μέσα στην καρδιά και την ψυχή τους.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 2253054434 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση lesvospf@otenet.gr, www.lesvosmuseum.gr.