Σας προσκαλούμε σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και παιχνίδια για οικογένειες και παιδιά, για τους φίλους του Απολιθωμένου Δάσους και του Γεωπάρκου Λέσβου.

Δημιουργήστε το δικό σας Θέατρο Σκιών με πρωταγωνιστές τα ζώα που ζούσαν στο Απολιθωμένο Δάσος πριν 20 εκατομμύρια χρόνια. Μια δημιουργική, εκπαιδευτική δραστηριότητα για παιδιά Δημοτικού και όλη την οικογένεια που μπορεί να υλοποιηθεί με απλά υλικά που έχουμε όλοι στο σπίτι. Κατασκευάστε τη σκηνή και τις μαριονέτες ακολουθώντας τις οδηγίες.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ταξιδέψτε 20 εκατομμύρια χρόνια πριν! Πώς θα ήταν μια μέρα στο Απολιθωμένο Δάσος? Ποια ζώα εμφανίζονται? Πώς κινούνται?Τι κάνουν? Τι τρώνε? Σκεφτείτε το δικό σας σενάριο!

Καλέστε την οικογένεια και τους φίλους σας και ανεβάστε την παράσταση σας!

Θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις δημιουργίες σας και φωτογραφίες των παραστάσεών σας. Μπορείτε να τα στείλετε μαζί με το μικρό σας όνομα, την ηλικία σας και την έγκριση των γονιών σας στο e-mail του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου (lesvospf@otenet.gr) και το Μουσείο θα τα προβάλλει ηλεκτρονικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Γνώρισε τα ζώα του Απολιθωμένου Δάσους