Εκδήλωση Κοπής Βασιλόπιτας  & Απολογισμού Δράσεων Μουσείου Φυσικής Ιστορίας  Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας και ο ετήσιος απολογισμός των δραστηριοτήτων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου για τη χρονιά που πέρασε στις εγκαταστάσεις του στο Σίγρι.

Ο ετήσιος απολογισμός των δραστηριοτήτων του Μουσείου για τη χρονιά που πέρασε περιλαμβάνει αναφορά στις δράσεις του Μουσείου για τα μεγάλα έργα που υλοποίησε το Μουσείο στην προστατευόμενη περιοχή του Απολιθωμένου Δάσους, τις δράσεις προβολής στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τις μεγάλες περιοδικές εκθέσεις που οργανώθηκαν αλλά και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Δικτύου Γεωπάρκων της UNESCO και του Δικτύου Ευρωπαϊκών Γεωπάρκων.

Το 2019 αναδεικνύεται μέσα από τον απολογισμό ως μια ιδιαίτερα γόνιμη και παραγωγική χρονιά για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου. Το Μουσείο, συνέχισε με θετικά αποτελέσματα τη μουσειακή του λειτουργία που το αναδεικνύει σε σημαντικό πολιτιστικό και εκπαιδευτικό φορέα, πόλο έλξης και μοχλό ανάπτυξης για τη Λέσβο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τιμητικά διπλώματα σε σχολικές μονάδες και φορείς για τις δράσεις συνεργασίας κατά τη διάρκεια του 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στα τηλέφωνα 2251047033, 2253054434 Ε-mail: lesvospf@otenet.gr, www.lesvosmuseum.gr.