ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟ Κυριακή 17 Μαρτίου 2019</br>Εκδήλωση παρουσίασης και βραβεύσεις Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, ώρα 17:00

«Rural regeneration through systemic heritage-led strategies – RURITAGE»
HORIZON 2020 PROGRAMME

Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων Ι. ΠΑΥΛΑΚΕΛΛΗΣ του Επιμελητηρίου Λέσβου θα πραγματοποιηθεί Εκδήλωση βράβευσης αθλητών που πρώτευσαν και φορέων που στήριξαν την διοργάνωση των αγώνων ορεινού τρεξίματος στη Λέσβο το 2018 καθώς και η τεχνική ενημέρωση των αθλητών που θα συμμετάσχουν  στον αγώνα ορεινού τρεξίματος στην Αγιάσσο, στους πρόποδες του μαγευτικού Ολύμπου –   Agiasos Mountain Trail Run την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Αναγνωστήριο Αγιάσου και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, με την Τεχνική Υποστήριξη του ¨LESVOS RIDE¨

Aπό τις 17:00 έως τις 19:00 στον ίδιο χώρο θα γίνουν οι εγγραφές, η παραλαβή των αριθμών και της τσάντας του αγώνα από τους αθλητές.

Θα ακολουθήσει  καλωσόρισμα των αθλητών και η τεχνική ενημέρωση από τον  τεχνικό σύμβουλο του αγώνα Χατζέλη Τίτο.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τις βραβεύσεις των αθλητών που πρώτευσαν στο πρωτάθλημα  Lesvos Mountain Trail Run Series 2018 και των Φορέων που στήριξαν τις διοργανώσεις των αγώνων την περυσινή χρονιά.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το έργο «Rural regeneration through systemic heritage-led strategies — RURITAGE», του Προγράμματος HORIZON 2020.